Характерні особливості електричного грилю E-Grill компанії GrandHall – це по-справжньому потужний інфрачервоний електрогриль. За короткий час E-Grill нагрівається до 360 ° C градусів. Робоча поверхня розігрівається швидко та рівномірно. Жирозбірник зручно виймається та легко чиститься. Електричний гриль E-Grill є простим і безпечним в експлуатації. Якщо Ви забули вимкнути свій E-Grill, це не призведе до проблем – E-Grill від компанії GrandHall відключиться самостійно. Як функціонують елементи E-Grill? Ефективність інноваційних карбонових нагрівальних елементів, що використовуються в інфрачервоному грилі E-Grill, досягає 95% (ККД). За рахунок більшого індексу теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової нитки), вдалося домогтися зниження споживання електроенергії на 25%. Карбонові трубчасті елементи розігріваються до набагато більш високої температури, ніж звичайна електротермічна лампа або ТЕН, при цьому температура решітки жару досягає 360°C, що дуже важливо для правильного процесу приготування страв на грилі і особливо стейків. Карбонові нагрівальні елементи дуже надійні і їх термін служби набагато вищий, ніж у галогенових трубок і становить близько 100 000 годин. Отже, E-Grill прослужить Вам довго! Як працює інфрачервоне випромінювання? Система приготування їжі електричного гриля E-Grill забезпечує високу теплову потужність за рахунок використання трубчастих елементів, що випромінюють інфрачервоне тепло та відбивачі. Система інфрачервоного випромінювання імітує потік сонячної теплової енергії, коли тепло передається та поглинається об'єктом без фізичного контакту. За допомогою цієї системи теплове випромінювання в інфрачервоному спектрі проникає в продукти інтенсивніше, що призводить до більш рівної обсмажування та більш тривалого утримання тепла. У чому полягають переваги? Звичайний газовий гриль, не обладнаний спеціальним інфрачервоним пальником, насамперед нагріває продукти за допомогою прямої передачі тепла, а в другу чергу, в результаті циркуляції гарячого повітря навколо страви. Цей процес часто призводить до висушування продукту гарячим повітрям. Інфрачервоне випромінювання призводить до протилежного результату, посилаючи тепло інфрачервоного спектра глибоко продукт і зберігаючи вологу. Цей процес посилює аромат та утворює соковиту структуру, яку важко повторити за допомогою інших систем приготування їжі.
Основні | |
---|---|
Виробник | GrandHall |
Тип приладу | Електричний гриль-барбекю |
Споживана потужність | 1500 Вт |
Терморегулятор | Так |
Тип нагріваючої поверхні | Плоска нагрівальна плита, Решітка |
Варіант установки | Настільний |
Країна виробник | Нідерланди |
Гарантійний термін | 24 міс |
Стан | Новий |
Додаткові функції і характеристики | |
Знімні пластини, що нагріваються | Так |
Наявність антипригарного покриття | Так |
Індикатор роботи | Так |
Лоток для жиру | Так |
Ручки, що не нагріваються | Так |
Можливість використання на відкритому повітрі | Так |
Матеріал корпусу | Пластик, Метал |
Розміри робочої поверхні | |
Ширина робочої поверхні | 450 мм |
Глибина робочої поверхні | 300 мм |
Габаритні розміри гриля | |
Висота | 220 мм |
Ширина | 550 мм |
Глибина | 430 мм |
Вага | 12.4 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Два трубчастих елемента з вуглецевого волокна потужністю 750 Вт, ресурс - 8000 годин | Є |
Таймер | Є |
Максимальна температура приготування | 360°C |
- Ціна: 12 225 ₴